Blog

Què és el disseny gràfic i la seva importància en el màrqueting digital

by | 21 desembre 2021 | Disseny Web, Màrqueting Digital

Tens una pàgina web però no estàs guanyant visites ni compres? Potser hi ha algun problema de disseny que se t’ha passat per alt! I és que, el disseny gràfic té un paper molt important per al màrqueting digital! Tant és així, que un disseny ben pensat, intuïtiu i que cridi a l’acció, poden ser factors clau perquè l’usuari se senti atret pel contingut i s’acabi decantant per convertir-se en un client real de la vostra marca.

 

Diseno sin titulo 47

 

Què és el disseny gràfic?

El disseny gràfic és la disciplina que té com a objectiu expressar idees a través de missatges visuals i gràfics amb la finalitat de crear alguna sensació al receptor. El paper d’un dissenyador gràfic és fonamental per a qualsevol marca que vulgui mostrar les seves idees, principis o bàsicament, vulgui guanyar clients de manera potencial.

 

Disseny gràfic en el màrqueting digital

Cada vegada són més les empreses que compten amb professionals del disseny gràfic per a despertar l’interès del client objectiu. Però on és interessant implementar-lo per a poder cridar l’atenció dels teus clients? Nosaltres t’expliquem algunes maneres d’usar-ho perquè la teva estratègia de màrqueting sigui tot un èxit:

 

disseny gràfic

 

 

Lloc web

Fer un bon ús del disseny gràfic en el moment de crear el teu lloc web corporatiu o botiga online, és clau per a fer realitat les teves metes. Si el teu objectiu és aconseguir visualitzacions, augmentar el trànsit en línia i guanyar vendes, necessites pensar molt bé el disseny del teu lloc web perquè sigui el més interactiu possible i perquè cridi a l’acció a l’usuari. És molt recomanable que contractis un equip de professionals experts en disseny gràfic perquè t’aportin les millors solucions.

 

Blog

Si ja tens un lloc web o vols crear-lo de nou, una bona opció és que comptis amb un blog on puguis compartir novetats, notícies i fets interessants sobre el teu sector professional. Per a això, és molt important que els diferents articles estiguin ben dissenyats i siguin amens de llegir, perquè si no és així, el lector s’avorrirà i optarà per fugir de la pàgina.

 

Xarxes Socials

Crear contingut amb un bon disseny per a les diferents xarxes socials de la teva empresa, és un factor molt important. Sempre pots comptar amb el programa Canva, que t’ajudarà a dissenyar publicacions atractives i que puguin cridar l’atenció a qualsevol usuari. Això sí, has de tenir una mica de gust i coneixement de disseny perquè et quedin ben boniques.

 

Anuncis o Banners

Et recomanem que si dins del teu pla estratègic de màrqueting digital entra també el llançament d’anuncis i bàners, cuidis molt bé el seu disseny perquè ningú es pugui resistir a donar-li clic i a entrar per a descobrir què ofereixes.

 

Publicitat impresa

Si a més de la publicitat digital, també comptes amb la tradicional i impresa com seria el cas de promocionar-te a través de revistes, diaris o cartells publicitaris, més del mateix. El disseny gràfic és un element que has de tenir present en qualsevol format que vulguis anunciar-te.

 

Packaging

Deixar constància dels valors que més identifiquen a la teva empresa fins i tot en l’embalatge, és un altre element clau per a promocionar en tot moment la teva marca, els colors que la defineixen i la seva filosofia. Per a això, seria essencial comptar amb ajuda de dissenyadors gràfics que t’assessorin en funció de les teves necessitats en embalatge, dimensions, colors i altres.

 

packaging

 

Conclusions

Cridar l’atenció dels usuaris d’Internet a través d’un disseny ben pensat, t’ajudarà a augmentar el trànsit orgànic cap al teu web i xarxes socials per a poder guanyar més clients potencials.

Ara que ja coneixes els suports fonamentals per a poder aplicar un disseny gràfic ben treballat, és hora de posar-te a la feina!

Et recomanem que sempre optis per l’ajuda professional de dissenyadors gràfics perquè faran que les teves metes es facin realitat al més aviat possible gràcies als seus coneixements i capacitats en aquest sector. A més, coneixen com ningú tots els elements que s’han de tenir en compte en el moment de crear pàgines web, blogs, anuncis i publicacions per a les xarxes socials que cridin l’atenció i convidin a consumir.

Esperem que t’hagi estat útil aquest article i no dubtis a deixar comentaris.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials per a més novetats!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *