Blog

Què és el Màrqueting de Moda i com has d’aplicar-lo

by | 10 juny 2022 | Botigues Online, Màrqueting Digital

Si tens una marca de roba i accessoris o estàs pensant en crear-ne una, has de saber en què consisteix el màrqueting de moda i què has de fer per a aconseguir enfocar-te al màxim al teu públic objectiu per a poder vendre més i millor.

Et defineixes com un/a fashion victim? Molt atent@ al què és el màrqueting de moda i accessoris i pren nota per a ser el millor empresari d’aquest sector!

 

 

moda

 

 

Què és el màrqueting de moda

 

El màrqueting de moda, també conegut com fashion marketing, és el conjunt d’estratègies i processos de gestió de producció, comunicació i distribució d’articles de roba i accessoris. (Dins d’aquesta categoria també entren joies, sabates, mocadors i qualsevol indumentària relacionada amb el món de la moda.)

 

fashion marketing

 

Coses que has de saber sobre el màrqueting de moda

 

Si encara no coneixes aquest tipus de màrqueting, però t’interessaria aplicar-lo a la teva marca i saber en què consisteix, no et perdis el que ve a continuació!

 

1.la importància de l’evolució de la moda

 

Si vols dedicar-te a aquest sector, primer has de conèixer la història que hi ha darrere per a entendre també en quin punt ens trobem en l’actualitat. De la mateixa forma, que el tipus de consumidor, que ha anat canviant al llarg del temps i que has de conèixer-lo perfectament per a saber què li interessa i què està buscant per a satisfer les seves necessitats.

 

2.Definir el segment

 

Com anàvem dient en el punt anterior, és molt important conèixer al màxim a l’audiència que vols ‘’conquistar’’ amb els teus productes i serveis. Fer un estudi de mercat i alhora, del teu públic objectiu, t’ajudarà a definir molt bé el segment de persones, edats i gèneres als quals hauràs de dirigir-te.

 

3.Storytelling

 

Contar històries que impacten i emocionen a la teva audiència, és una tècnica que no s’ha de passar per alt, ja que és important cridar la seva atenció a través del storytelling. (Que si no saps què és, aquí t’ho expliquem.) Posa’t a la pell del teu client objectiu i pensa com li agradaria rebre els continguts de la teva marca i emet exactament el que estan buscant.

 

4. Lloc web o botiga en línia

 

Comptar amb un lloc web o botiga en línia, serà una de les accions més importants que hauràs de tenir en compte si vols aconseguir un èxit immediat amb el que respecta a l’augment de vendes i clients. Els teus clients tindran la teva marca com a referent i accediran als articles que busquen d’una forma ràpida, senzilla i a través d’Internet, una cosa fonamental avui dia. Estan buscant uns pantalons o un vestit per a un esdeveniment? La teva marca podrà satisfer-los!

 

5.Xarxes socials

 

Tenir un perfil en les xarxes socials és fonamental per al màrqueting de moda, ja que avui dia, el target ideal de moltes marques de roba i accessoris, són gent jove, amb necessitats de tenir sempre les últimes tendències i d’anar a l’última moda. A més has de tenir en compte que a través de xarxes socials, també poden accedir al teu lloc web. Pel que, notaràs canvis molt positius pel que fa al trànsit web de la teva marca.

 

marketing de moda

 

Conclusions

 

Segur que ja tens clar què has de fer per a emprendre en aquest sector o per a continuar triomfant com fins ara. Només has de creure-t’ho i començar a aconseguir les metes que tens per a fer realitat els teus somnis.

Si t’agrada aquest àmbit, has de saber que si que existeix molta competència, però si saps jugar bé les cartes i tens les estratègies molt definides, podràs aconseguir el que vulguis. Necessites ajuda en màrqueting digital? Nosaltres t’ajudem! 

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar un comentari i segueix-nos en les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *