Blog

6 Beneficis del posicionament SEO (i per què és important per a la teva empresa)

by | 12 novembre 2021 | Anàlisi Web, Màrqueting Digital, Posicionament SEO

Vols que el teu lloc web es trobi entre les millors posicions dels cercadors de Google per a poder arribar a més clients?

Si la resposta és sí, necessites utilitzar el posicionament SEO com a estratègia perquè la teva empresa enlairi cap a l’èxit de la mateixa forma que un coet.🚀

Nosaltres et comptem els seus secrets per a poder aconseguir-ho!

 

seo

 

Què és el posicionament SEO

 

El posicionament SEO (Search Engine Optimization) és tot el conjunt d’estratègies que han d’usar les empreses per a millorar la visibilitat de la seva pàgina web o botiga online a Internet a través dels motors de cerca (com per exemple, Google) amb la finalitat d’aconseguir més trànsit cap al seu lloc web i així, augmentar els seus ingressos i conversions.

 

Beneficis del posicionament SEO

 

Augmentar trànsit web

Gràcies a una correcta anàlisi de paraules clau, podràs detectar quins termes són els més usats entre el teu públic objectiu i així, podràs oferir-li contingut de qualitat i el més important: allò que estan buscant.

 

Augmentar vendes i conversions

Una dels principals avantatges del SEO és que t’ajuda a optimitzar la taxa de conversió del teu lloc web i per descomptat, a augmentar les vendes.

 

Publicitat 24 hores

El teu lloc online romandrà les 24 hores i els 365 dies de l’any posicionat a Google. Per això, invertir en SEO és una decisió tan efectiva, ja que et donarà resultats durant un llarg període de temps i sense descans.

 

Augmentar  la visibilitat de la marca:

Com més ben posicionada es trobi el teu web entre el rànquing dels cercadors, més possibilitats tindràs d’augmentar la visibilitat de la teva empresa i que els diferents usuaris d’Internet accedeixin i consumeixin els teus productes i serveis.

 

Temps de càrrega

Si comptes amb ajuda professional per al posicionament SEU de la teva empresa, a part d’augmentar la teva visibilitat en Internet, també t’ajudaran a optimitzar la teva pàgina web fent que millori en els temps de càrrega i minimitzi els possibles errors que presenti fent que, d’aquesta manera, els usuaris es trobin còmodes navegant en la teva pàgina i els empenyi a consumir.

 

Qüestió de confiança

Si la teva botiga online es troba entre les millors posicions, els clients augmentaran la seva confiança en la teva marca triant-la entre altres del sector, ja que estar en els primers llocs dels cercadors, determina qualitat.

trofeo

Com aconseguir l’èxit

 

Identifica el teu públic objectiu

Una de les coses més importants a l’hora de determinar l’estratègia que més s’adapta als objectius de la teva marca és identificar al teu públic objectiu. Però com es pot fer? Et recomanem que facis un exemple de representació de quin seria el teu client ideal, o el que vindria a ser una Buyer Persona.

 

Cerca de paraules clau

Per a desenvolupar una efectiva estratègia SEO, primer has d’estudiar quines paraules són les més usades pel teu públic objectiu per a adaptar els termes del teu lloc web a les seves preferències i necessitats.

 

Anàlisi de la competència

Per a destacar entre la competència, el primer que has de fer és analitzar-la. És a dir, observa, contrasta i descobreix quines empreses del teu sector es troben en les primeres posicions i investiga com l’han aconseguit. Aquí et deixem una eina que et pot resultar molt útil per a conèixer quines paraules usa la competència.

 

Molta qualitat

Un dels factors clau que no has de passar per alt, és oferir contingut de qualitat, és a dir, si creus que és original, útil i interessant per a l’usuari, serà efectiu.

 

Importància de les imatges

En el moment que nomenis les teves fotos, has de tenir en compte que l’arxiu està denominat correctament, ja que Google ha de saber de què tracta la imatge. Per això, no oblidis agregar paraules clau en el ‘’alt text’’ (text descriptiu perquè els motors de cerca identifiquin el contingut).

 

Mesurar el trànsit orgànic

Per a saber si la teva estratègia de posicionament SEO està funcionant correctament no t’oblidis d’analitzar i mesurar el trànsit orgànic del teu lloc en línia. Unes de les tècniques més interessants per a fer-ho, són Google Analytics, o Google Search Console, eines gratuïtes que et permetran avaluar l’estat de la teva pàgina web o botiga en línia de manera efectiva.

 

medallas

Conclusions

 

Si vols destacar entre la competència i augmentar la visibilitat del teu negoci en línia en Google, et recomanem el SEO com una de les estratègies més importants de màrqueting digital ja que, t’ajudarà a arribar a més persones i per descomptat, a augmentar el nombre de visites i vendes.

Estàs preparat perquè el teu negoci enlairi en Internet? No dubtis a contactar amb nosaltres. T’ajudarem al fet que els teus objectius es facin realitat.

Si t’ha agradat aquest article, deixa un comentari i comparteix!

Què son les SERP i per a què serveixen

Què son les SERP i per a què serveixen

Si parles en català, quan et parlen de ‘’serp’’ el primer que ve en la teva ment és una serp, ja que en aquesta llengua significa això. No obstant això, en l'entorn digital i en el món del màrqueting online, els SERP són una altra cosa diferent. Coneixes què són els...

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *