Blog

Què és GoogleAds i quins avantatges té per a una empresa

by | 14 gener 2022 | Botigues Online, Desenvolupament Web, Internet, Màrqueting Digital

Si has entrat en aquest article és perquè has estat pensant en promocionar més la teva marca a Internet per a aconseguir augmentar la teva llista de clients o potser perquè ets molt curiós/a i vols saber com funciona GoogleAds.

Sigui com sigui el per què has acabat a aquesta pàgina, t’expliquem què és GoogleAds i com pot ajudar a la teva empresa a potenciar la seva visibilitat!

google

 

Què és GoogleAds

 

GoogleAds (o Google Adwords) és la xarxa publicitària de Google que serveix per a promocionar qualsevol empresa, independentment de la seva grandària, pressupost o finalitat.

Són els anuncis que es mostren entre les primeres posicions dels cercadors de Google per a aconseguir que més persones visitin un lloc web determinat per a promocionar millor un negoci.

Si tens una empresa, és igual si és petita, gran o multinacional, gràcies a GoogleAds tens l’oportunitat d’anunciar-te en la infinita xarxa d’Internet! Aquesta eina és de pagament i et permetrà arribar a segments en els quals vol arribar la teva marca per a aconseguir més vendes.

 

googleads

 

 

Avantatges de GoogleAds per a la teva empresa

 

Si vols aconseguir que la teva marca tingui visites, has de conèixer alguns dels avantatges que pot oferir GoogleAds en la teva estratègia de màrqueting digital.

 

Augmentar les vendes

Una de les primeres coses que té en compte l’empresari en el moment de decidir comptar amb GoogleAds per a les seves campanyes publicitàries, és perquè entre les seves prioritats es troba augmentar les vendes dels articles que formen la seva marca en el món en línia. Amb aquesta eina inverteixes en publicitat i alhora, augmentes les vendes. Així de senzill.

 

 

Estar en primeres posicions

El fet d’estar entre les primeres posicions dels cercadors de Google gràcies a una estratègia SEM ben planejada, farà que els usuaris d’Internet es fixin en la teva marca, abans que en altres de la competència. Per cert si no saps en què consisteix el SEM, aquí t’ho expliquem.

 

 

Donar a conèixer la teva marca

Si vols que tothom conegui la teva marca, necessites comptar amb GoogleAds perquè tots arribin a saber quins productes i serveis ofereixes perquè puguin adquirir-los.

 

Augmentar trànsit web

Si vols aconseguir més visites i per tant, més trànsit orgànic cap al teu web o blog, gràcies a aquesta eina podràs aconseguir augmentar el nombre de visites a les teves pàgines en línia. Les persones comencessin a donar-li clic als teus anuncis i ja no hi haurà tornada enrere! el teu negoci creixerà com l’escuma!

 

carrito

 

Conclusions

 

Ara ja coneixes algunes dels avantatges que pot oferir GoogleAds a la teva empresa. Ara només fa falta que et posis en contacte amb professionals del sector del màrqueting digital perquè et puguin assessorar quant a quin és la millor opció, segons els teus objectius i metes.

Si t’ha resultat útil aquest article, deixa un comentari i segueix-nos en les nostres xarxes socials per a no perdre’t res!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.