Blog

Què és LinkedIn i per a què serveix

by | 19 maig 2022 | Xarxes Socials

Encara no coneixes què és LinkedIn i tots els beneficis que pot oferir-te?

Estàs buscant treball?, tens una empresa i necessites empleats?, vols promocionar la teva marca? LinkedIn t’ho posa fàcil, perquè és una eina professional molt eficaç que t’ajudarà a posar-te en contacte i interactuar amb altres persones que poden tenir algun tipus de relació amb el teu negoci (com podria ser el cas de professionals del teu sector o d’ altres, socis, empleats, proveïdors i molt més.)

A més, pots donar-te a conèixer davant del teu públic objectiu! Què significa això? Doncs que en anunciar la teva marca, podràs aconseguir més clients i, per tant, també més vendes i ingressos!linkedin

Què és LinkedIn

 

LinkedIn és una xarxa social que va ser creada l’any 2002 per part de Reid Hoffman, un empresari nord-americà que va decidir emprendre aquest projecte amb la finalitat de poder ajudar a les persones a establir vincles professionals amb gent que tingui alguna relació en l’àmbit de negocis.

 

encuentra trabajo linkedin

 

Per a què serveix LinkedIn

 

Descobreix per a què serveix LinkedIn i com pots usar-lo per créixer en el teu àmbit professional!

 

1.Mostrar les teves aptituds professionals

Si vols que la gent conegui les teves aptituds, en què t’has format i l’experiència que tens en el teu sector, LinkedIN és clau per a demostrar al món quant vals!

 

2.Buscar empleats

Si tens una empresa i necessites que algú et doni un cop de mà, LinkedIn t’ofereix la possibilitat de buscar empleats, publicar ofertes de treball i posar-te en contacte amb persones interessants per al lloc de la vacant.

 

3.Trobar treball

Gràcies a LinkedIn pots trobar el lloc de treball que sempre has somiat, ja que diàriament es publiquen moltíssimes ofertes d’ocupació que poden resultar atractives per al teu currículum vitae. Treballar mai havia estat tan fàcil!

 

4.Trobar proveïdors per a la teva empresa

Vols establir relacions comercials amb proveïdors? Només necessites buscar-los! Si, per exemple, tens una empresa ecològica, pots buscar paraules clau relacionades amb aquest àmbit, com pot ser: ecològic, productes sostenibles, materials orgànics, entre altres. D’aquesta manera, trobaràs a aquelles empreses que s’adaptin més a les teves necessitats i valors corporatius.

 

5.Arribar a més clients

Si tens una empresa i vols arribar a més persones, et recomanem que obris un perfil a LinkedIn perquè la gent pugui conèixer la teva marca i tot el que ofereix. I és que, et recordem que quantes més persones et coneguin, més possibilitats tindràs d’incrementar els teus ingressos!

 

para que sirve linkedin

Conclusions

Ara ja coneixes alguns dels beneficis que t’ofereix aquesta xarxa social tan útil! Així que, no esperis més i crea’t un perfil atractiu, amb tota la informació necessària per a arribar a aquelles persones que més t’interessin i comença a crear vincles professionals!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar-nos un comentari!

Tens qualsevol dubte sobre xarxes socials i digtalització? Contacta amb nosaltres.

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *