Blog

Què és Pinterest i les seves 7 meravelles del art

by | 03 desembre 2021 | Curiositats del món digital, Internet, Màrqueting Digital, Xarxes Socials

Si tens una empresa o simplement ets una persona creativa a la qual li agrada tot allò relacionat amb la decoració, el disseny, o simplement vols inspir(arte), Pinterest és la plataforma que necessites per a fer que el teu dia a dia sigui tota una font de talent i perquè puguis generar més visites al teu lloc online.

Quan entres a Pinterest, estàs introduint-te a un món paral·lel d’artistes, dissenyadors, creadors de contingut, arquitectes, decoradors i en conjunt, amants de les set meravelles de l’art, que comparteixen les seves experiències, projectes i imatges diàries que poden causar sensació a qualsevol persona a la qual li agradi aquest món.

 

pinterest

Què és Pinterest 

 

Pinterest (Pin: agulla, interest: interès) és una xarxa social visual que permet als usuaris crear i administrar col·leccions d’imatges en taulers personalitzats i desats de manera temàtica. El seu principal objectiu és connectar a tothom a través de continguts que troben interessants i que alhora, puguin resultar-los útils com a fonts d’inspiració.

Els usuaris d’aquesta xarxa social poden guardar i publicar imatges dels seus gustos i interessos classificats per múltiples categories: pel·lícules, decoració, cotxes, disseny, moda, art, creació de continguts, i infinites temàtiques i gustos.

 

Idees de negoci online

 

Si tens un negoci en línia, has de saber que Pinterest pot generar molts beneficis interessants i donar-te moltes idees. Descobreix-los a continuació!

 

tienda online

 

Aconsegueix més trànsit orgànic

Pinterest genera més de 150 milions de visites diàries per part d’usuaris de tot el món i de qualsevol característica. Això pot resultar-te molt interessant per a ajudar a fer que el teu negoci online tingui un trànsit social bastant important de persones que tinguin perfils potencialment semblants al teu client ideal.

 

Més visualitzacions a la teva pàgina

El fet que pugui generar trànsit orgànic, també significa que el teu negoci o lloc en línia podrà augmentar el nombre de clics, opinions o comparticions. Això t’ajudarà al fet que la teva marca sigui més reconeguda en l’entorn digital.

 

Ensenya els teus productes al món

Com es tracta d’una xarxa social basada en el sentit visual, et podria funcionar molt bé per a mostrar tots aquells articles o productes que ofereixes al teu públic objectiu.

 

Enllaça-ho directectament a la teva web

Pinterest també et dóna la possibilitat d’agregar-li als teus productes un enllaç que vagi dirigit al teu lloc web perquè els usuaris puguin realitzar una compra directa. Això és molt important si no vols perdre clients potencials!

 

Inspira’t amb noves idees de negoci

En tractar-se d’una xarxa social visual et pot oferir moltes idees de negoci perquè puguis implementar a la teva marca. Pots descobrir des de trucs, fins a tendències i últimes novetats en el teu sector.

 

La llista de desitjos

Pinterest no sols et serveix com a ‘’aparador’’ per al teu negoci, sinó que també et dóna la possibilitat de veure què ofereixen i fan les empreses del teu sector. Pots guardar imatges que et serviran per a futures compres de productes, per a creació de continguts per a les teves diferents xarxes socials, per decoració de la teva botiga física o altres.

 

fotos

 

Utilitats per a tu

 

Si t’encanta el món creatiu i busques inspiració per a la teva vida diària, deixa’t portar per l’artista que portes dins i coneix totes les funcionalitats que pot oferir-te aquesta xarxa social!

 

Inspiració

Si et falta inspiració per al teu dia a dia, aprofita totes les utilitats que pot oferir-te Pinterest. Gràcies a elles podràs convertir-te en un expert del disseny, la decoració, la creació de continguts, o de tota mena d’entreteniments que t’agradin i que trobis interessants.

 

Comunica

No has d’oblidar que Pinterest, a més de ser un aparador de continguts, també és una xarxa social. Per això pots comunicar-te amb tota la comunitat d’usuaris compartint imatges i mostrant-los tot allò que t’agrada.

 

Organització

Si ets una persona organitzada a la qual li agrada tenir-ho tot ordenat i classificat, Pinterest et dóna la possibilitat de classificar tots els teus gustos i interessos en diferents pins o carpetes perquè puguis trobar-ho tot en un sol cop d’ull.

creativity

Conclusions

 

Si el que et falta és una font d’inspiració o bé tens un negoci i vols promocionar-lo des d’una xarxa social visual que afecti directament el teu perfil de client ideal, Pinterest és la teva aliada.

Descobreix les últimes tendències del teu sector, adapta-les a la teva marca i converteix-te en una font d’inspiració i de visualitzacions al teu lloc web!

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar un comentari! Si vols descobrir més trucs, novetats i tendències, segueix-nos a les nostres xarxes socials o contacta amb nosaltres.

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *