Blog

Què és Street Màrqueting i per què aplicar-lo en la teva estratègia

by | 28 maig 2022 | Màrqueting Digital

Segur que has sentit moltes vegades què és el màrqueting i com has d’aplicar-lo en la teva estratègia de marca. No obstant això, si no ets un professional en aquest àmbit, potser desconeixes algunes de les seves modalitats i en què consisteixen.

Si tens curiositat per conèixer una de les modalitats del màrqueting que crida més l’atenció a l’audiència, continua llegint!

street marketing

 

Què és Street Màrqueting

 

Tenim clar que a hores d’ara, si ets un fidel lector del nostre Blog, ja coneixeràs què és el Màrqueting Digital o en què consisteix l’e-mail Màrqueting o el màrqueting mix. 

Però algú t’ha parlat sobre Street Màrqueting? Aquí t’expliquem algunes coses importants sobre aquest tema!

 

paso de cebra

 

En què consisteix el Street Màrqueting 

 

L’Street Màrqueting és un conjunt d’estratègies de màrqueting executades en la via pública i que té com a objectiu el fet d’impactar a tota la gent que passa pel carrer i que per tant, s’exposa enfront d’aquests tipus de publicitat.

En moltes ocasions, resulta tan impactant que les persones el poden arribar a confondre amb experiències reals. Per exemple, una d’aquestes tècniques més usades en la publicitat d’aquest tipus és en els passos de zebra, en bancs per a asseure’s, en autobusos o en grafitis que promocionen marques o entitats.

 

marketing de calle

 

Què és el millor del Street Màrqueting?

 

Sens dubte, el millor del Màrqueting ‘’de carrer’’, és que les persones no esperen rebre aquest tipus de publicitat. I és que, anar caminant tranquil·lament pel carrer i trobar-te amb alguna d’aquestes idees tan originals, és brutal! I a més, impacta tant, que queda tan impregnat en la ment del futur consumidor, que no es pot treure del cap el que experimenta i per tant, decideix comprar el que li ofereixes.

A més, has de saber que algunes de les estratègies de street màrqueting més exitoses, han estat desenvolupades amb molt poc pressupost!

marketing

 

Conclusions

 

Encara no tens clar si t’has exposat alguna vegada a aquesta mena de publi? Si has vist autobusos amb publicitat incorporada, ja pots dir que has viscut amb primera persona l’street màrqueting!

T’ha resultat interessant aquest article? Deixa’ns un comentari i segueix-nos en les nostres xarxes socials!

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres!

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.