Blog

Què és TikTok i perquè usar aquesta xarxa social a la teva estratègia de màrqueting digital

by | 03 gener 2022 | Màrqueting Digital, Xarxes Socials

Moltes empreses compten amb TikTok en les seves estratègies de màrqueting digital gràcies al furor que està causant en el món online i a la immediatesa en la qual pots arribar a milions d’usuaris que formen aquesta gran comunitat d’una forma ràpida i senzilla.

Si estàs usant Internet segurament que hauràs sentit alguna cosa sobre aquesta xarxa social. Però, què és TikTok , perquè està triomfant tant a Internet i perquè el necessites a la teva empresa?

Continua llegint per a descobrir-ho!

que es tiktok

 

Què és TikTok

 

TikTok és una App social que va ser llançada l’any 2016 a la Xina, on el seu nom originari va començar sent ‘’Douyin’’, que significa ‘’sacsejar la música’’. Fora del continent asiàtic se la coneix com TikTok i la seva principal finalitat és que et permet crear, editar i publicar vídeos de màxim 1 minut de durada amb música i efectes especials.

Amb molt poc temps aquesta xarxa social s’ha convertit en una de les més descarregades en Android i iOS fins a aconseguir ja, milions de persones que ja compten amb ella en tot el món. El seu funcionament és bastant intuïtiu i et permet editar d’una forma molt fàcil els vídeos sense necessitat de tenir grans capacitats o coneixements sobre aquesta aplicació. A més, pots interactuar amb altres usuaris, ja que et permet veure els continguts que publiquen i comentar, seguir, donar like, o enviar-los missatges mitjançant la funció de xat que et permet connectar amb aquells amics reals o en línia que també estiguin en aquesta xarxa.

Vols conèixer més avantatges que pot oferir-te TikTok? Continua llegint!

 

bailes tiktok

 

 

Beneficis d’usar TikTok en la teva estratègia de màrqueting digital

 

Ara ja saps que en tractar-se d’una xarxa social, pots interactuar amb altres usuaris però, per què has d’usar TikTok com a estratègia per a la teva empresa? No et perdis res:

 

Arribar a més clients

El fet de ser una xarxa social, de la mateixa forma que Instagram, et permet arribar a moltes persones sense importar on se situïn i sense límits ni fronteres. Crear contingut a TikTok et permet arribar a tot tipus d’usuaris que els pugui interessar la teva marca i tot allò que puguis oferir-los d’una forma divertida, amena i entretinguda.

 

Possibilitat de fer col·laboracions

Una de les múltiples avantatges que pot oferir TikTok a la teva estratègia corporativa, és que et permet arribar a més persones gràcies a la funció de ‘’fer col·laboracions’’ que et brinda. És a dir, pots comptar amb influencers actuals o amb usuaris reconeguts en aquesta App per a crear contingut, i això et permetrà arribar a més públic d’una forma ràpida, ja que el teu perfil serà compartit per part d’aquests usuaris i a poc a poc la teva marca anirà sent més reconeguda entre aquesta gran comunitat.

 

És gratuïta

Descarregar-te TikTok no et suposarà cap despesa, ja que pots arribar a ell d’una forma totalment gratuïta. Gràcies a això, t’estalviaràs costos en el moment de promocionar la teva marca a Internet, i t’ajudarà molt a difondre els teus productes i serveis sense haver de gastar molt per això.

 

Últimes tendències

Amb TikTok estaràs al dia de les últimes novetats d’Internet. Això farà que la teva marca es mostri actualitzada sempre, fet que agradarà molt als teus seguidors. A més, podràs descobrir les tendències del moment quant a cançons, efectes especials i balls i això et permetrà convertir-te en un referent del teu àmbit. Seràs l’enveja de les empreses del teu sector professional!

 

tiktok

 

 

Conclusions

 

Si un dels teus principals objectius és que la teva marca sigui reconeguda en el món digital, TikTok t’ofereix molts avantatges que poden ajudar la teva empresa a aconseguir més visites i clients a Internet. A més, és una eina clau en temps de pandèmia perquè et permet arribar a molts clients sense necessitat de fer-ho presencialment, tal com ho seria promocionar la teva marca a través de marxandatge a la teva botiga física o a partir de publicitat impresa.

Si el món de les xarxes socials se’t fa dificultós i no entens bé com funciona, et recomanem que contactis amb professionals perquè t’ajudin a crear contingut, a gestionar i administrar els diferents perfils del teu negoci per a aconseguir més clients i visites en el teu lloc web.

Si t’ha resultat interessant aquest article, no dubtis a deixar comentaris i seguir-nos a les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat.

 

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.