Blog

Què és un bàner i per a què serveix

by | 14 gener 2022 | Internet, Màrqueting Digital

Si utilitzes Internet, de bé segur que hauràs vist més de dues vegades un bàner. Però saps el què és o per a què s’utilitza? No et perdis aquest interessant article!

 

banner

 

Què és un bàner

 

Un bàner és un fragment publicitari que es troba dins de qualsevol pàgina d’Internet i el seu objectiu principal és cridar l’atenció als usuaris/as de l’entorn en línia perquè accedeixin al lloc web o xarxes socials d’una determinada marca que vol promocionar-se.

Així que, tal com pots llegir, és una bona manera de visibilitzar una empresa en el món digital!

Continua llegint si vols descobrir alguns dels avantatges que pot portar al teu negoci!

 

publicidad

Avantatges del bàner

 

Si tens una empresa i estàs pensant a utilitzar el bàner com a estratègia per a la teva campanya publicitària, no pots perdre’t tot el que pot oferir-te:

 

Incrementa les vendes

Un dels principals objectius pels quals una persona decideix emprar el bàner com a format publicitari en les seves campanyes de màrqueting digital, és perquè vol que les seves vendes augmentin. Això és així perquè el bàner es dirigeix a tots els usuaris d’internet que puguin estar interessats en determinats productes o serveis per a potenciar al màxim les vendes d’una botiga en línia.

 

Millora la reputació de la teva marca

Si estàs fart/a que la gent no et conegui, el bàner és una bona estratègia per a fer que el teu públic objectiu et comenci a conèixer i a saber què pots oferir-li. Això millorarà les visites i per tant, també la reputació de la teva marca.

 

Són personalitzables

Un dels avantatges de comptar amb el bàner és que pots personalitzar-lo segons els objectius de campanya o d’acció de màrqueting que t’interessi més. És a dir, pots decidir els colors que vols utilitzar, la grandària de les imatges, el tipus de lletra i tot el que requereix un bàner com a tal. A més pots decidir la ubicació on vols que aparegui, per a segmentar el teu públic segons et convingui millor.

 

Augmenten el trànsit orgànic

Si tens una botiga online, pàgina web o blog, t’anirà molt bé que la gent, gràcies al teu bàner, accedeixin als teus llocs en línia per a augmentar el trànsit orgànic i per a augmentar la visibilitat de la teva marca.

 

Analitzar el retorn d’inversió

Un altre dels avantatges que tenen els bàners és que són molt fàcils d’analitzar i pots calcular molt ràpidament el retorn de la inversió que pots adquirir a través d’una anàlisi de la campanya per a saber com està funcionant i si es necessita modificar alguna cosa.

 

compras

 

Conclusions

 

Si estàs plantejant-te a crear un bàner per a una campanya de màrqueting digital, ara ja coneixes alguns dels seus avantatges!

T’ajudarà a créixer a Internet i a ser més conegut entre els usuaris del món online.

Esperem que t’hagi estat útil aquest article i que comencis l’any complint els teus objectius empresarials per a arribar ben lluny. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres en qualsevol moment.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.