Blog

Què és una Newsletter i 5 dels seus beneficis

by | 31 desembre 2021 | Internet, Màrqueting Digital

Si tens correu electrònic segur que hauràs obert moltes Newsletter. Però saps què són o quins beneficis tenen per a la teva empresa?

Continua llegint i descobreix-ho!

 

email

 

Què és una Newsletter

 

Una newsletter (o també coneguda com a ‘’butlletí electrònic’’) és un email que s’envia de manera periòdica a totes aquelles persones que estiguin subscrites per a rebre aquest tipus de correu electrònic. Normalment es tracta de clients de la teva marca o gent interessada a conèixer-la millor i que no volen perdre’s cap novetat que puguis oferir-los.

Dins de la newsletter es pot incloure contingut promocional dels productes i serveis de la teva empresa, donar-los a conèixer a través d’informació útil i interessant o educar als lectors sobre temes específics, que en general, van relacionats amb el teu sector professional. És a dir, si tens un restaurant i decideixes obrir un blog, una bona idea per a compartir amb els teus subscriptors seria enviar-los regularment contingut relacionat amb l’alimentació i novetats específiques del sector de la restauració, ja que si emplenen el formulari per a subscriure’s, segur que és perquè volen rebre informació d’aquest àmbit. És una molt bona idea per a mantenir una bona comunicació amb el teu client!

 

newsletter

 

 

5 Beneficis de la Newsletter

 

Ara que ja saps què és una newsletter, descobrirem alguns dels seus múltiples beneficis!

 

1. Genera confiança

Gràcies a la newsletter els teus clients tindran la sensació que penses en ells i que els vas informant en tot moment. Això farà que els generi confiança i que et continuïn triant entre els altres negocis del mateix sector. El fet de rebre correus electrònics de la teva marca, farà que pensin en ella de manera constant i que la tinguin present sempre.

 

2. Es econòmic

La newsletter és una de les estratègies de màrqueting digital més econòmiques, ja que t’estalviaràs costos en publicitat impresa. Et dóna la possibilitat de comunicar-te amb els teus clients de manera eficient sense haver de pagar molt per això. Gràcies a ella, tindràs totes les eines que necessites per a enviar tota aquella informació que desitgis transmetre d’una forma ràpida, fàcil, econòmica i intuïtiva.

 

3. Millora el trànsit del teu lloc web

Gràcies a la newsletter, el teu lloc web estarà en constant trànsit orgànic perquè a través del contingut que els envies als teus lectors i clients mitjançant correu electrònic, podran accedir al teu lloc sense dificultats perquè puguin descobrir els productes i serveis que ofereixes. Això augmentarà les visites al teu blog o web i t’ajudarà a posicionar-te millor entre els cercadors de Google.

 

4. Pots mesurar els resultats

Una altra de les avantatges de la newsletter és que et permet mesurar els resultats amb molta rapidesa. Això és així perquè la majoria de plataformes de mailing et donaran la possibilitat de saber i detectar en tot moment si l’estratègia que estàs desenvolupant està funcionant correctament o no.

 

5. Enviament personalitzat

Els teus clients se subscriuran a la newsletter de la teva marca per a rebre informació i mantenir-se informats en tot moment. No obstant això, això no vol dir que a tots els hagis d’enviar el mateix mail. Pots classificar les persones subscrites en diferents llistes per a enviar-los correus electrònics personalitzats i amb missatges fets per i per a ells, de manera personal i exclusiva. Això farà que se sentin únics i que tinguin la sensació que també formen part de la teva marca, cosa que els encantarà!

 

correo electrónico

 

Conclusions

 

Ja coneixes alguns dels múltiples beneficis de la newsletter. Ara t’animem que et posis a la feina i comencis aquest 2022 amb aquesta estratègia de màrqueting tan efectiva!

Arribaràs als teus clients d’una forma ràpida, directa i econòmica i es mantindran informats en tot moment d’allò que els ofereixi la teva marca!

Una mica millor que tenir als teus clients satisfets? Creiem que no!

Si penses que pot interessar-te el fet de crear una newsletter, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

T’assessorarem i ajudarem encantats!

Si t’ha agradat aquest article, segueix-nos en les nostres xarxes socials i deixa un comentari!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.