Blog

Què son les SERP i per a què serveixen

by | 27 juliol 2022 | Posicionament SEO

Si parles en català, quan et parlen de ‘’serp’’ el primer que ve en la teva ment és una serp, ja que en aquesta llengua significa això. No obstant això, en l’entorn digital i en el món del màrqueting online, els SERP són una altra cosa diferent. Coneixes què són els SERP i per a què serveixen? T’ho detallem a continuació!

search engine results page

 

Què són les SERP

 

Les SERP (Search Engine Result Pages) són conceptes molt importants en el món del màrqueting digital. Tant és així, que fan referència a les pàgines que apareixen en els motors de cerca en el moment que l’usuari d’Internet fa una consulta.

És a dir, que en altres paraules, són totes aquelles opcions (tant orgàniques com de pagament) que apareixen una vegada busquem qualsevol cosa a Google o a qualsevol altre motor de cerca, com per exemple: Yahoo Search, Baidu, Bing, DuckDuckGo, entre altres.

 

serp

 

Per a què serveixen les SERP

 

Les SERP i el posicionament SEO podrien anar agafats de la mà, ja que estan molt relacionats. Gràcies a una bona gestió i plantejament del posicionament SEO, es mostraran unes SERP o altres en els diferents cercadors d’Internet.

Hi ha marques que prefereixen pagar (o invertir) una mica en posicionament SEO per a poder estar entre les primeres posicions i així, tenir més oportunitats de venda. Altres empreses, en canvi, continuen creient en el posicionament natural i orgànic i van a per totes per a aparèixer de manera gratuïta en el top10 del rànquing de resultats SERP.

Els negocis que prefereixen esperar a veure resultats ‘’sols’’ sense invertir ni un cèntim, tindran més dificultats per a poder avançar, ja que primer apareixeran els llocs web d’aquelles persones que han pagat alguna cosa per a guanyar visualitzacions i trànsit.

serp

 

Conclusions

 

Ara ja coneixes què són les SERP, només necessites pensar en els teus objectius i metes per a buscar les millors opcions de posicionament SEO.

Encara no has llegit el nostre article sobre SEO?, fes clic aquí per a informar-te al màxim sobre què és el posicionament SEO i com pots fer un bon ús d’aquest.

Et recomanem que si estàs començant a emprendre en el teu negoci, primer inverteixes una mica en posicionament per a aparèixer entre les primeres posicions, ja que pujar de manera orgànica, és molt més lent i complicat (però no impossible!)

T’ha resultat interessant aquest article? Deixa un comentari i segueix-nos en xarxes socials per a més informació.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.