Blog

Tipus d’influencers a les xarxes socials segons el nombre de seguidors

by | 08 febrer 2022 | Curiositats del món digital, Xarxes Socials

Si tens xarxes socials ja sabràs que els influencers tenen un paper molt important per a la visibilitat de les empreses i per a fer que arribin a més persones i, per tant, també a més clients. Però no pensis que tots són iguals, perquè no és així! Saps quins tipus de influencers existeixen? A continuació t’ho expliquem!

 

influencers

 

Tipus d’influencers

 

En el món hi ha més de 50 milions de persones que són influencers i creadors de continguts a Internet, en conseqüència, això vol dir que també es classifiquen amb diferents grandàries, segons el seu nombre de seguidors o situació en què es trobin.

 

 

Nano-influencers

Són aquells influencers que tenen entre 1K i 5K seguidors. Són persones que col·laboren amb algunes marques i que moltes vegades, mantenen acords win-win amb les empreses, perquè les dues parts aconsegueixin beneficis. Publiquen contingut constantment i van creant la seva pròpia comunitat de seguidors gràcies a la seva constància.

 

 

Micro-influencers

Són els influencers que tenen entre 5K i 100K seguidors. Per tant, ja tenen una mica més d’‘’influència’’ que els nano, i les empreses contacten amb ells/es perquè facin col·laboracions per a promocionar la seva marca a canvi de recursos econòmics. Els micro-influencers ja se’ls denomina com influencers de professió.

 

 

Macro-influencers

Els macro-influencers tenen entre 100K i 500K de seguidors i han anat creixent a poc a poc fins a convertir-se en un personatge públic a xarxes socials. Són aquells influencers que ja fa anys que estan publicant a Internet i que normalment es classifiquen per alguna temàtica en concret, com per exemple: moda, nutrició, fitness o altres.

 

 

Fama-influencers

Els fama-influencers tenen entre 500K i 1M de seguidors i són persones que ja eren famoses anteriorment per algun sector en concret, com per exemple polítics, esportistes, dissenyadors, artistes, grans empresaris, periodistes, entre altres. Gràcies a les xarxes socials, tenen una altra via d’ingressos.

 

 

Mega-influencers

Els mega-influencers tenen més de 1M de seguidors, i són personatges públics internacionalment. Per cada publicació, cobren quantitats mooolt elevades.

 

famosos

 

Conclusions

Et pensaves que tots els influencers eren iguals? No! Ara ja coneixes els diferents tipus d’influencers que existeixen i en què consisteix la seva classificació en específic!

Per cert, si tens una empresa, t’aconsellem que llegeixis l’article ‘’Influencers: la nova branca del màrqueting’’. Et detallem què és el fenomen influencer i com poden influenciar al fet que els productes i serveis de la teva marca es consumeixin més.

Si t’ha agradat aquest article, no dubtis a deixar-nos un comentari i segueix-nos en les nostres xarxes socials per a no perdre’t cap novetat!

 

Tipus de productes publicitaris

Tipus de productes publicitaris

Si et dediques al món del màrqueting i la publicitat, coneix els diferents tipus de productes publicitaris que existeixen! ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.