Blog

Trucs de Google que no sabies

by | 13 juliol 2022 | Internet

Ets un usuari habitual dels cercadors d’Internet, i en concret, de Google? Necessites saber alguns trucs que et salvaran de qualsevol dificultat!

 

trucos de google

 

Trucs de Google que no sabies

 

Si ets un fidel cercador de Google, això t’interessarà!

 

buscador

 

Escriure una @ per a buscar xarxes socials

 

Sabies que si escrius una @ davant del que vols buscar, Google et mostrarà les xarxes socials d’aquest mateix nom? Per exemple, si vols buscar les xarxes socials específiques del teu professor d’universitat, amb Google ho tindràs fàcil si l’escrius tal com t’hem explicat. Podràs stalkejar tot el que fa! 😉

 

A la punta de la lengua

Si no tens molt clar què vols buscar, però si que tens alguna idea de les paraules que pots escriure per a arribar a allò que estàs buscant, una bona tècnica és escrivint seguidament: ‘’a la punta de la lengua’’. D’aquesta manera, arribaràs al teu objectiu d’una forma ràpida i fàcil.

 

Cerca exacta

 

Necessites buscar conceptes i temàtiques en concret? Si escrius la paraula o la frase que vols al costat de cometes, les teves cerques seran més exactes. Per exemple, escriu ‘’màrqueting digital’’ i et sortirà tot el que estàs buscant respecte a aquest tema d’una forma més ràpida i eficaç.

 

Cerca combinada

 

Si no tens clar què vols buscar, la millor opció és escriure aquella paraula que t’interessa, a continuació la paraula ‘’or’’ i seguidament una altra cerca. D’aquesta manera, Google et mostrarà resultats dels dos conceptes. Per exemple, si escrius: social media or màrqueting social. Els resultats t’interessaran al màxim!

 

Keywords o paraules clau

 

Si escrius la paraula que vols buscar, més ‘’and’’ i a continuació, una paraula clau, Google et mostrarà els resultats de la teva cerca tenint en compte la keyword que has escrit. Per exemple, si ho fas d’aquesta manera: ‘’community management and social media’’.

 

google

 

Conclusions

 

T’ha resultat interessant aquest article? Deixa un comentari i segueix-nos a xarxes socials per a no perdre’t res.

Ara ja coneixes alguns truquillos que pots usar per a definir més les teves cerques!

Si cerques constantment a Google, esperem que t’hagi agradat.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.