Blog

Usabilitat de l’usuari en l’entorn web

by | 30 juny 2022 | Disseny Web

Coneixes la importància que suposa per a l’usuari d’un lloc web, que el contingut i la usabilitat en general, estigui totalment perfecta?

Tenir una botiga en lĂ­nia o web amb les perfectes condicions i amb els botons i altres continguts al lloc perfecte, et salvarĂ  moltes vendes!

 

usabilidad web

 

La importància de la usabilitat en l’entorn web

Anem a descobrir algunes de les caracterĂ­stiques que hauria de tenir el lloc web!

 

usabilidad

 

Facilitat d’aprenentatge

 

L’experiència de l’usuari en el teu lloc web o botiga en línia no ha de ser molt complexa, ja que podria arribar a cansar-se i anar-se’n sense comprar res de res. Has de tenir en compte que no fa falta que l’usuari sigui un gran expert per a poder navegar en la teva pàgina web. Contacta amb professionals del sector i els dissenyadors web ja s’encarregaran de fer-ho fàcil i de fer-te aconseguir més vendes!

 

Eficiència en l’ús

 

L’ús ha de ser totalment eficient perquè l’usuari se senti còmode i perquè no li suposi un calvari navegar pel teu lloc web. Seguir una estratègia en el moment de crear el servidor, també et serà molt útil a tu com a empresari, ja que veuràs que els beneficis incrementaran notablement!

 

Facilitat de memoritzaciĂł

 

Quant més fàcil sigui de memoritzar, millor experiència tindrà el teu públic objectiu quan es trobi en el lloc web de la teva marca. Trobarà els apartats de manera ràpida i sentirà que té un control absolut dins del servidor! D’aquesta manera, els teus clients mai més perdran de vista els articles que tenien guardats en el carret de compra perquè recordaran perfectament on els van trobar!

 

Minimització d’errors

 

En el moment de crear un lloc web, els dissenyadors i programadors ja s’encarreguen que el sistema tingui els menors errors possibles. Aquest punt és molt important perquè a vegades, cometre un simple error en el disseny del servidor, pot portar a molts problemes que posteriorment, costen més de solucionar. Per exemple, crear la pàgina d’ ‘’error 404’’ és primordial per a informar a l’usuari que s’ha comès un error en la navegació.

sitio web

Conclusions

 

Com ja t’haurà quedat clar, una de les coses més importants en el moment de crear un lloc web o botiga en línia és que l’usuari aconsegueixi una experiència excel·lent en el moment que navega en Internet i en concret, en el teu lloc online.

Si el client estĂ  satisfet de la navegaciĂł, tambĂŠ tindrĂ  mĂŠs ganes de comprar els productes i serveis que ofereixes.

Necessites un lloc web que reuneixi totes aquestes qualitats? Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a vendre més i aconseguir més clients.

Ells estaran satisfets, i tu mĂŠs!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.