Blog

Què és el màrqueting 360 i per a què serveix

by | 07 juliol 2022 | Màrqueting Digital

La comunicació amb el client és un dels punts més importants en una empresa, ja que no solament t’ajuda a conèixer les seves necessitats i desitjos, sinó que també contribueix a millorar la reputació de marca i la fidelització cap a ells. Si has sentit alguna cosa sobre el màrqueting 360 però no saps molt bé en què consisteix, aquí t’ho expliquem!màrqueting 360

 

Què és el màrqueting 360

 

El màrqueting 360 és una estratègia que consisteix a aprofitar totes les accions possibles de l’àmbit de la comunicació i el màrqueting per a poder interactuar amb el client. Para’t a pensar per un moment, quantes accions uses en el teu negoci per a comunicar-te amb el teu públic objectiu i per a poder fidelizarlo, i actua.

En altres paraules, el màrqueting 360 serien totes les tècniques usades per a comunicar-nos, com per exemple: xats en xarxes socials, correus electrònics, o si ets més tradicional, a través de missatges SMS o per carta.

 

marketing

 

 

Per a què serveix el màrqueting 360

 

El màrqueting 360 graus, com s’ha comentat anteriorment, té moltes funcions relacionades amb la comunicació amb el client. Aquí t’expliquem alguns dels seus objectius!

 

comunication

 

Millora la fidelització

 

Si vols que els teus clients estiguin contents i triïn la teva marca una vegada i una altra respecte a les altres de la teva competència, usant el màrqueting 360 faràs realitat els teus objectius d’empresa i aconseguiràs que la teva audiència s’interessi per allò que li ofereixes. A més, serà una bona eina per a millorar la seva fidelització.

 

 

Millora la imatge de marca

 

Si el teu objectiu principal és millorar la imatge de marca, a part d’oferir productes i serveis de qualitat, treballar de manera excel·lent i atendre el client tal com necessita, també has de comunicar-te amb ell de manera correcta. Estudia la millor manera de cridar-li l’atenció i d’interactuar amb ells i ofereix-los el què està buscant. Prefereixen inscriure’s a una newsletter i rebre correus electrònics? o són més de xarxes socials?

 

 

Potència les vendes

 

Dins dels objectius principals de qualsevol empresa, està el fet de vendre més i incrementar clients. Així que, si dins de les teves metes també entra això, no dubtis a invertir en màrqueting 360 i deixa’t portar per tots els beneficis adquirits!

 

comunication

 

Conclusions

 

I és que, tal com afirma el teòric economista expert en màrqueting, Philip Kotler, ‘’perquè el màrqueting tingui èxit, cal que les companyies tinguin una completa connexió amb els seus clients.’’

Així que, si ja coneixes què has de fer per a comunicar-te al màxim amb el teu client i per a oferir-li el millor servei, a què esperes a seguir aquests consells?

Necessites ajuda en l’àmbit de la comunicació, publicitat i màrqueting? Contacta amb nosaltres.

Si t’ha interessat aquest article, deixa un comentari i segueix-nos en xarxes socials.

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.