Blog

Què és el màrqueting verd i en què consisteix

by | 27 juny 2022 | Màrqueting Digital, Curiositats del món digital

Si et consideres una persona respectuosa amb el medi ambient, conscient amb el planeta que ens envolta i tens una ment ecològica i sostenible, el màrqueting verd t’interessarà, i molt!

Tens una empresa amb tots aquests valors ‘’verds’’? No et perdis en què consisteix aquest tipus de màrqueting i què pots fer per a aplicar-lo a la teva empresa!

 

marketing verde

 

Què és el màrqueting verd

 

El màrqueting verd, també conegut com a ‘’màrqueting ecològic’’, defineix l’estratègia que ha de seguir una marca sostenible. Per exemple, si et dediques a la venda de productes ecològics i orgànics, s’han de buscar les accions que vagin més concorde a la identitat de la teva empresa i segons els objectius que vols aconseguir.

 

eco

 

 

En què consisteix el màrqueting verd

 

De la mateixa forma que qualsevol altre tipus de màrqueting, el màrqueting verd té com a finalitat el fet d’identificar les problemàtiques i necessitats de la marca per a poder brindar les millors solucions, però sempre, tenint en compte el màxim respecte al medi ambient.

Anem a descobrir una miqueta més sobre aquesta estratègia tan interessant per als més eco-friendly!

 

eco friendly

 

 

Consciència positiva

 

Un dels objectius més clars del màrqueting verd és el fet d’aconseguir que els clients adquireixin consciència positiva i respectuosa amb l’ecosistema. Vols que els teus consumidors reciclin de manera correcta?, vols promocionar plaques solars per a l’estalvi d’energia i electricitat?, el teu propòsit és que segueixin una alimentació equilibrada i a base de productes orgànics? és una estratègia ideal!

 

sostenible

 

Menys contaminació

 

Està clar que si la teva marca va dirigida a respectar al màxim el medi ambient, dins de les accions de màrqueting i comunicació, també pot entrar el fet d’usar productes que contaminin poc i promoure-ho perquè cada vegada hi hagi més persones interessades en això. D’aquesta manera, pots arribar a un major segment d’audiència que li agradi aquest món, i a més, pots contribuir molt amb el nostre planeta.

ecologia

 

Millora la imatge de marca

 

En el moment que mostres el teu compromís amb el medi ambient, provoques que el teu públic objectiu es fixi amb tu i pugui tenir-te present en qualsevol moment que necessiti els teus productes o serveis. Mostra-li el que pot oferir la teva marca i fes que se sentin identificats amb la teva green brand!

 

planeta sostenible

 

 

Conclusions

 

Si vols protegir el medi ambient i alhora, promocionar els valors sostenibles de la teva marca, et recomanem que facis ús d’aquest tipus de màrqueting, ja que es considera la millor estratègia per a les marques ecològiques.

Necessites ajuda per a buscar les accions que vagin més concordes amb la teva marca?

Contacta amb nosaltres, et donarem les millors opcions i veuràs els resultats de manera immediata!

Què és Metricool i per a què serveix

Què és Metricool i per a què serveix

Si et dediques al màrqueting digital, ja sabràs què és Metricool, si no ho saps, et convidem que llegeixis aquest article per a descobrir-ho. [Entra] ✅

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.