Blog

Beneficis del posicionament SEM

by | 05 juliol 2022 | Màrqueting Digital

Si ets un fidel seguidor del nostre blog, de ben segur que ja hauràs llegit alguna cosa sobre SEO i SEM i inclús, sabràs les diferències principals entre aquests dos conceptes. 

Tot i això, coneixes alguns dels beneficis principals de SEM i en què consisteixen?

T’ho expliquem a continuació!

 

posicionament sem

 

Què és SEM

 

SEM (Search Engine Marketing) és el conjunt d’estratègies que tenen com a objectiu mostrar aquells anuncis de pagament que apareixen a través dels espais publicitaris dels motors de cerca, com per exemple Google.

 

seo i sem

 

Beneficis del SEM

 

Alguns dels beneficis del SEM són els següents:

 

Resultats ràpids

 

Si el que vols és aconseguir més vendes i clients d’una forma ràpida i efectiva, el posicionament SEM és la millor opció per a la teva empresa. Aconsegueixes resultats ràpids, ja que és un mode de promoció de pagament però assoleixes eficiència i rapidesa. El teu producte es farà viral!

 

Baixa inversió

 

Un altre dels beneficis que aporta el posicionament SEM és que inverteixes menys diners que amb publicitat offline i tradicional. Per exemple, molts cops val més promocionar el teu producte en televisió que a través d’Internet. És un mètode clau per als qui desitgen invertir en màrqueting per aconseguir resultats al moment!

 

Segmentació de públics

 

El que t’ofereix el posicionament SEM és que pots segmentar els teus públics segons ho necessitis. Si per exemple, el teu client objectiu és el sector femení d’una determinada edat, podràs escollir les seves edats, ubicacions i espectadors que desitgis, en funció a les teves metes. D’aquesta manera, aconseguiràs emetre el missatge més adequat segons el sector poblacional al qual et vulguis dirigir. Pots escollir idioma, interessos d’una persona, interessos econòmics, entre altres, gràcies a les cookies. Que si no saps què són, aquí t’ho expliquem. 

 

Augment del trànsit orgànic

 

Tens un lloc web o botiga online i vols més visites i per tant, incrementar el trànsit orgànic? Escull el posicionament SEM per potenciar la imatge de marca i per a la vegada, captar leads, clients i vendes.

sem i seo

Conclusions

 

Si vols que el teu producte o servei sigui conegut per tots els teus clients potencials, el posicionament SEM és la millor opció per aconseguir les teves metes! 

Si t’ha resultat interessant aquest article, deixa un comentari i segueix-nos a xarxes socials per a no perdre’t res!

0 comentaris

Envia un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.